Reviews pinautomaten Brainpoint Pay

Airport Telecom op Schiphol Plaza

2017-02-01 20:29:00 | Reviews


Leo Ravesloot, winkelmanager Airport Telecom op Schiphol Plaza:

“Onze pinautomaat moet het gewoon altijd doen. Want op Schiphol draait alles altijd dag en nacht door, zeven dagen in de week.” De Airport Telecom winkel bevindt zich op één van de meest drukke locaties van Amsterdam Airport Schiphol, in Schiphol Plaza precies tussen de Aankomsthallen 1 en 2. Het is een gezellige plek waar het een komen en gaan is van passagiers en andere bezoekers. De winkel verkoopt onder andere veel lokale prepaid SIM kaarten, mobiele telefoons en accessoires voor allerlei soorten smartphones. “Doordat we veel buitenlandse klanten hebben uit Amerika en Azië, accepteren we hier veel credit card betalingen. Ook die lopen via onze Brainpoint pinautomaat”, aldus Leo Ravesloot. “En omdat we zeven dagen per week open zijn, is het superbelangrijk dat de betalingen met PIN- en credit card continue door kunnen blijven gaan. In de praktijk is gebleken dat de Brainpoint pinautomaat ons die betrouwbaarheid kan bieden. Mede daarom werken we hier op Schiphol al vele jaren met deze mobiele pinapparatuur.”

Rockabilly Shop

2016-11-07 16:06:00 | Reviews


Yvonne de Olde-Zwart, Eigenaresse van Rockabilly Shop:

Op zoek naar een mobiel betaalsysteem om te gebruiken bij evenementen op lokatie heb je als ‘kleine’ ondernemer vaak geen budget voor dure abonnementen en kom je al gauw uit bij een apparaatje wat je aan je telefoon koppelt. Als je incidenteel een markt hebt is daar niks mis mee, mits je verbinding, -een volle batterij -en bereik hebt -en je de klant kan overtuigen dat het een echte pinbetaling is. Na drie evenementen had ik dit wel bekeken en wilde een echte PIN-kassa waarbij er geen twijfel is over de echtheid..

Zoekend op internet kwam ik bij toeval uit op Brainpoint. Na de site te hebben doorgespit en de kosten vergeleken met andere betaalsystemen, heb ik de aanvraag voor een ex-rental gedaan. In no time had ik alle papieren in huis en binnen twee dagen een volledig werkend PIN apparaat welke ik dezelfde avond in gebruik heb genomen. Het mooiste van alles, de kosten van de PIN had ik er ook diezelfde avond al uit!

In onze Shop vind je allerlei Rockabilly en Oldtimer (Hot Rod) gerelateerde kleding, accessoires, posters en classic-car-grille-ringen waarmee we uniek in de Benelux zijn. Bezoekers van de Oldtimer en Rockabilly- evenementen zijn ontzettend blij dat ze bij ons kunnen pinnen omdat je na de entree, een hapje en drankje toch al snel door je cash heen bent. Vooral omdat het vaak meerdaagse Festivals zijn en er geen banken in de buurt zijn. Meer dan 60% van de aankopen wordt met de PIN betaald, heb je geen PIN dan heb je op meerdaagse Festivals echt een probleem.

De ex-rental wordt voor je ingesteld, werkt altijd en je betalingen komen keurig na twee dagen op je rekening met een overzicht. De kosten per maand zijn te verwaarlozen en al helemaal als je het afzet tegen de extra inkomsten die je genereert.

Voor mij is dit de beste investering van het afgelopen jaar geweest. En heb dan ook al menig collega-ondernemer naar Brainpoint doorgestuurd.

Mocht mijn Pin stukgaan of ‘op’ raken dan kan ik voor het uitgespaarde geld, van een duur service- of leen- contract en borg, met een grote grijns een nieuwe ex-rental kopen. Super bedankt voor making my business a better business.

Yvonne de Olde-Zwart
Eigenaresse van Rockabilly Shop
www.rockabillystyle.nl

Banyan Trading haalt klanten over de streep met pinautomaat van Brainpoint

2013-12-20 00:00:00 | Reviews
Banyan Trading huurt regelmatig een Brainpoint pinautomaat voor tijdelijk gebruik op beurzen en markten. Het assortiment van Banyan Trading bestaat onder andere uit sjaals, sieraden, houtsnijwerken en brons. Het bedrijf is opgericht in 1996 en houdt zich bezig met de in- en verkoop van Aziatische kleinkunst, curiosa en handwerk. De spullen worden zelf ingekocht in Azië, op plekken zoals Myanmar en Cambodja.

De mobiele pinautomaat van Brainpoint heeft grote voordelen voor de verkopers van Banyan Trading. Je haalt er klanten mee over de streep. Bezoekers kunnen meteen kopen en je hoeft niet af te wachten of ze later nog terugkomen. Ook is het een veilig gevoel om niet met veel geld over straat te moeten gaan. Banyan Trading wil haar klanten gemak bieden en dat kan met een Brainpoint pinautomaat.

Wilt u ook uw ervaring met Brainpoint Betaalsystemen delen via een review? Stuur een e-mail naar info@brainpoint.nl.