Betalingen met QR-Code

Betalingen met QR-Code voor facturen en emails

Een makkelijke en snelle manier om Uw klanten te laten betalen is via een QR-code. Er is dan geen fysieke pin betaalautomaat nodig. Elke QR-code staat in dit geval voor een vaste verkoopprijs. Uw klanten kunnen de afbeelding van de QR-code met hun smartphone scannen en worden dan direct doorgeleid naar hun vertrouwde bankapp om de betaling daar af te ronden. De QR-code kan, bijvoorbeeld, in winkels, horeca en op beurzen gebruikt worden als gemakkelijke betaalmogelijkheid. Verder kunnen de QR-codes ook op facturen gezet worden en in de checkout van uw webshop.

Hoe werkt het?

Stel U werkt met drie vaste prijzen zoals bijvoorbeeld in een Carwash met drie wasprogramma's. Brainpoint maakt dan drie verschillende QR-codes voor U. Aan elke QR-code zit een vaste prijs gekoppeld. Dat is dus Uw verkoopprijs. Bijvoorbeeld Euro 14,50 voor Wasprogramma 1, Euro 11,50 voor Wasprogramma 2 en Euro 9,= voor Wasprogramma 3. U laat Uw klant de juiste QR-code scannen met diens smartphone en de klant kan de betaling vervolgens heel makkelijk goedkeuren in de eigen vertrouwde bankapp. U ontvangt direct een bevestiging van de geslaagde betaling. Het is een hele makkelijke extra betaalmogelijkheid waarvoor U geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen.

Wilt u meer weten over de QR-codes? Wij helpen u graag met het verkennen van de mogelijkheden. Bel ons even op 010-2623303 of stuur een email naar info@brainpoint.nl