Over Brainpoint Pay

Brainpoint, oplossingen voor mobiel en online betalen

Het Brainpoint Concept

Brainpoint Pay levert betrouwbare betaalsystemen en financiële diensten die makkelijk toegankelijk zijn en die positief bijdragen aan de bedrijfsvoering van klanten. Persoonlijk contact staat hierbij centraal om te zorgen voor uitstekende service en snelle oplossingen.

Betaalplatform

Als payment service provider heeft Brainpoint een omnichannel betaalplatform ontwikkeld voor zowel online- als Point Of Sale (POS) betalingen. Het platform verwerkt onder andere online betalingen via iDEAL en credit cards voor webshops, betalingen via iDEAL factuurlinks, QR betalingen en pintransacties.

Vergunningen

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft aan Brainpoint de vergunning verleend als Betaaldienstverlener op basis van de Wet op het Financieel Toezicht (www.dnb.nl). De vergunning van DNB is internationaal en wordt erkend door de overheden en financiële toezichthouders van alle landen van de Europese Gemeenschap (EG). Eerder ontving Brainpoint van de Betaalvereniging (www.betaalvereniging.nl) al de certificering als Acceptant-Payment Service Provider (APSP) en van Currence (www.currence.nl) de certificering als Collecting-Payment Service Provider (CPSP).

Partners

Dagelijks werkt Brainpoint samen met diverse partners. Met de meeste bedrijven wordt langdurig samengewerkt zoals met ABN AMRO en CCV. Meer informatie vindt U bij partners

Vestigingen

De vestigingen van Brainpoint bevinden zich in Nederland op Rotterdam Airport en op Schiphol, en in België in Zaventem bij Brussel.