Pinautomaat kopen of huren

Pinapparaat kopen voor winkel, horeca

Snel een pinapparaat nodig voor dagelijks gebruik? Er zijn verschillende opties. Wilt u een nieuwe terminal kopen dan kan dat natuurlijk. Daarnaast is er de vertrouwde huurmogelijkheid van Brainpoint. Levering kan snel: binnen 24h op werkdagen. Klik hieronder op "meer informatie" voor een handig overzicht:

Pinapparaat een dag of week huren

Wilt u een pinapparaat huren voor een dag of week? Voor Nederland of het buitenland? Dat kan! Klik hieronder op "meer informatie" voor alle gegevens:

Pinapparaat paar weken of maanden huren

Wilt u een PIN apparaat huren voor een paar weken of maanden? We maken graag een offerte die helemaal perfect is voor Uw situatie.

Langere huurperiode? Vraag snel een offerte op maat aan.

Pin transactieverwerking

Ook wanneer U zelf al over PIN apparatuur beschikt, kunt U de verwerking van Uw PIN / Maestro transacties via Brainpoint laten verlopen. U bent dan verzekerd van een veilige en bedrijfszekere verwerking via het Brainpoint platform. Bovendien kunnen de tarieven gunstig voor U uitpakken omdat Brainpoint op jaarbasis grote transactievolumes verwerkt. Neemt U voor meer informatie en voor een voorstel op maat svp even contact op via 010 - 262 3303.

Gebruikte VX680 pinautomaat kopen

Bij Brainpoint kunt U regelmatig ook kort gebruikte pinautomaten kopen. Het gaat hierbij om pinautomaten die slechts een paar keer door ons zijn gebruikt voor de verhuur. Het is een buitenkans want U koopt een uitstekende pinautomaat "met de kop er af" en dus veel goedkoper dan de actuele nieuwprijs.....

PIN rollen en accessoires kopen

Pakje met 5 PIN rollen V400m € 4,50
Pakje met 25 PIN rollen V400m € 21,25
Pakje met 50 PIN rollen V400m € 41,00

Autolader VX680 € 35,00
Dockingstation VX680 / V400 € 55,00

De verzendkosten bedragen € 6,99 per totale bestelling.
Kosten zijn exclusief 21% BTW.