Informatie A920 pinautomaat kopen voor Uw bedrijf

Nieuwe A920 pinautomaat kopen

Snel een nieuwe A920 mobiele pinautomaat nodig voor dagelijks gebruik? Via Brainpoint regelt U het nu snel en voordelig. De mobiele A920 pinautomaat is volledig klaar voor contactloos betalen en biedt U optimale flexibiliteit doordat het pinapparaat ook draadloos kan worden gebruikt. De pinautomaat kan volledig werkend, en dus ook inclusief contactloos betalen worden geleverd. Zelf hoeft U dan absoluut niets meer te regelen. U kunt er direct pinbetalingen mee accepteren. Bestel vandaag en U kunt de mobiele pinautomaat binnen twee dagen in huis hebben. Direct afhalen en "pinnend" de deur weer uit met Uw contactloze mobiele pinautomaat kan ook bij Brainpoint op Rotterdam Airport of op Schiphol Plaza.
Koopprijs A920 mobiele pinautomaat
€ 659,= (ex BTW)


Om met de gekochte pinautomaat kaartbetalingen te kunnen accepteren, heeft u een overeenkomst voor de transactieverwerking nodig en een GPRS abonnement voor de mobiele communicatie. Vanzelfsprekend regelt Brainpoint dit direct voor u zodat de pinautomaat volledig gebruiksklaar wordt geleverd. De tarieven (ex BTW) zijn:

€     0,061* per pintransactie
€   15,45     voor trx verwerking en SIM, per maand.

*) Neem even contact op wanneer U gemiddeld meer dan 1.500 pintransacties per maand heeft. We doen dan graag een maatwerkaanbod voor de prijs per pintransactie.