Partners

De Nederlandsche Bank (DNB)
De Nederlandsche Bank (DNB) heeft aan Brainpoint de vergunning verleend als Betaaldienstverlener op basis van de Wet op het Financieel Toezicht. De vergunning is internationaal en wordt erkend door de overheden en financiële toezichthouders van België, Duitsland, Frankrijk en alle andere landen van de Europese Gemeenschap (EG).
Currence
Om iDEAL transacties te mogen verwerken, is Brainpoint door Currence gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider.
ABN AMRO
Voor een zo efficient mogelijke verwerking van PIN transacties werkt Brainpoint nauw samen met ABN AMRO.
KPN
Brainpoint is KPN Business Partner. Alle mobiele PIN betaalautomaten van Brainpoint communiceren dan ook via het GSM datanetwerk van KPN.
Betaalvereniging
Als verwerker van PIN transacties en als leverancier van betaalterminals is Brainpoint door de Betaalvereniging gecertificeerd als Acceptant Payment Service Provider.
Jaarbeurs
Als preferred supplier van de Jaarbeurs is Brainpoint de officiële leverancier van PINautomaten voor gebruik door exposanten tijdens beurzen in de Jaarbeurs. Voorbeelden zijn de Motorbeurs, Wegwijsbeurs, de Jonge Gezinnenbeurs en de Margriet Winterfair.
European Merchant Services
Brainpoint is Partner van European Merchant Services. Voor de acceptatie van alle gangbare creditcards werken wij nauw met hen samen.